Новости

Блог/Новости на клубот

Резултати од комплетното 1 коло во сите 4 категории од Супер лигата:

Младинци: А.Пандев-Победа 3-0, Вардар-Македонија ЃП 5-1, Шкендија-Ренова 2-0, Шкупи- Брегалница 5-0 и Работнички-Њу Старс 0-1.

Кадети: А.Пандев-Победа 2-1, Вардар-Македонија ЃП 3-1,  Шкендија-Ренова 6-0, Шкупи- Брегалница 1-3 и Работнички-Њу Старс 4-1.

Пионери:Победа-А.Пандев 1-0,  Ренова- Шкендија 1-1, Македонија ЃП-Вардар 1-1, Брегалница-Шкупи 1-1 и Њу Старс – Работнички 0-3.

Помлади пионери:Победа-А.Пандев 3-1, Ренова- Шкендија 1-1, Македонија ЃП-Вардар 0-3, Брегалница-Шкупи 2-1 и Њу Старс – Работнички 1-2.

Во следното 2-ро коло ќе играат: (кадети-младинци): Победа-Шкупи, Македонија ЃП- Работнички, Шкендија- Вардар и Ренова-Брегалница и Њу Старс-А.Пандев.

Остави одговор