АКАДЕМИЈА

Победа

МЛАДИНЦИ

2000 год

КАДЕТИ

2001

ПИОНЕРИ

2002

ПОМЛАДИ ПИОНЕРИ

2003

ПЕТЛИЊА

2004

ПОМЛАДИ ПЕТЛИЊА

2005

Новости

Резултати од комплетното 1 коло во сите 4 категории од Супер лигата:

Младинци: А.Пандев-Победа 3-0, Вардар-Македонија ЃП 5-1, Шкендија-Ренова 2-0, Шкупи- Брегалница 5-0 и Работнички-Њу Старс 0-1. Кадети: А.Пандев-Победа 2-1, Вардар-Македонија ЃП 3-1,  Шкендија-Ренова 6-0, Шкупи- Брегалница...
Read More

Распореди

За било какви информации контактирајте не:

КОНТАКТ