НОВОСТИ

Блог на ФК Победа

Започнаа подготовките на ФК Победа

Започнаа подготовките на ФК Победа Попладнево со првиот договорен состанок во клупските простории и првиот тренинг на теренот со вештачка трева беше означен почетокот на...
Read More