Player Profile

Христијан Драгарски

13 одбрана

Националност :Македонец
Дата на раѓање :16/14/1992
Висина :181
Тежина :78
 • CBПозиција
 • Одиграни натпревари
 • Одиграни минути
 • Стартови
 • Вклучен во игра
 • Исклучен од игра
 • Пасови
 • Реализирани пасови
 • Passing Accuracy opp. Half
 • Добиени дуели
 • Загубени дуели
 • Добиени дуели (%)
 • Воздушно добиени дуели
 • Воздушно загубени дуели
 • Воздушно добиени дуели (%)
 • Закрепнување
 • Добиени дриблинзи
 • Загубени дриблинзи
 • Дриблинзи (%)
 • Расчистување
 • Блокови
 • Interceptions
 • Примени пенали
 • Добиени фаули
 • Примени фаули
 • Жолти картони
 • Црвени картони
 • Голови
 • Пенали
 • Минути по гол
 • Вкупно шут кон голот
 • Вкупно ѓут надвор од голот
 • Моќност на шут
 • Успешни поминувања
 • Неуспешни поминувања
 • Successful Crosses (%)
 • Асистенции
 • Креирани шанси
 • Добиени пенали
 • Офсајдови